Kaabel hargneb ka kaugetesse nurkadesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähiajal jõuab Valgamaa inimesteni, eelkõige maapiirkondades, kiire internetiteenus, mille saamise eest kannab hoolt MTÜ Eesti Andmesidevõrk, kes toob valguskaabli elamutesse.
Lähiajal jõuab Valgamaa inimesteni, eelkõige maapiirkondades, kiire internetiteenus, mille saamise eest kannab hoolt MTÜ Eesti Andmesidevõrk, kes toob valguskaabli elamutesse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljas maakonnas, sealhulgas Valgamaal, jõuavad lähiaastatel riigi toel hulga majapidamiste ja äriettevõteteni kiired digiteenused.

MTÜ Eesti Andmesidevõrk eestvedamisel käivitunud ettevõtmisega «Internet koju» luuakse Valga-, Põlva-, Tartu- ja Võrumaa inimestele ja ettevõtetele võimalus kasutada kiireid ja stabiilseid digiteenuseid, näiteks internet, nutika kodu lahendused, digitelevisioon ja valvelahendused. Kiire interneti lahutamatu osa on aga moodne optiline andmesidekaabel.

20 miljonit eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles