Aakrest pärit noormeestele on bänd kui pere

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inter Omega liikmed pole lihtsalt bändikaaslased, vaid ka sõpruskond. Esiplaanil karmima vokaali tootja Ben Roomes, vasakul Kristo Ülper, keskel istuvad Steven Kingo (vasakpoolne) ja Joel Hainsalu ning ülal seisab bändi teine vokalist Mathias-Erik Tempel.
Inter Omega liikmed pole lihtsalt bändikaaslased, vaid ka sõpruskond. Esiplaanil karmima vokaali tootja Ben Roomes, vasakul Kristo Ülper, keskel istuvad Steven Kingo (vasakpoolne) ja Joel Hainsalu ning ülal seisab bändi teine vokalist Mathias-Erik Tempel. Foto: Maris Sarvik

Karmima muusika austajale on kõrva jäänud Tartu bänd Inter Omega, kelle stiili saab nimetada progressiivseks metal’iks. Kindlasti aga ei tea kõik, et koosluse tugisambad on kaks Valgamaalt pärit noormeest.

2015. aastal kokku tulnud Inter Omega on tegutsenud ka kuueliikmelisena, kuid praegu ollakse viiekesi. Vokaalse poole eest hoolitsevad Mathias-Erik Tempel ja Benjamin Roomes, kitarre mängivad Kristo Ülper ja Steven Kingo ning trumme Joel Hainsalu. Kaks viimati nimetatut ongi Puka vallast Aakrest pärit muusikahuvilised noormehed, kes alustasid harjutamisega juba enam kui kümmekond aastat tagasi.

Tookordsest noorte pillimänguhuvist kasvas pikapeale välja üsna tõsiselt võetav muusikakollektiiv Remaining Bullet. Koosseisu kuulusid lisaks Stevenile ja Joelile Kristo Ülper, Mihkel Kaha ja Siim Sillamägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles