Laadale saabub ka viljapeksumasin

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihklilaadale Valgas on igal aastal kohale tulnud hulk laadalisi. Esmaspäevase seisuga oli registreerunud 260 kaupmeest, kuid neid võib veel lisanduda.
Mihklilaadale Valgas on igal aastal kohale tulnud hulk laadalisi. Esmaspäevase seisuga oli registreerunud 260 kaupmeest, kuid neid võib veel lisanduda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mihklilaat Valgas pakub taas müügi- ja ostu­elamusi, meelelahutusest rääkimata.

2. oktoobri seisuga oli registreerunud kaupmehi 260. «Kui mihklilaat esmakordselt 2008. aastal muuseumi hoovis ja Säde pargis toimus, oli kauplejaid ligikaudu 30,» meenutas Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti kultuurinõunik Merce Mäe. Müügikohad on tasulised ning osaga müügitulust toetatakse Valga Jaani kiriku remonti.

Üles astuvad kohalikest kollektiividest vokaalansambel Samsaara, stuudio Joy tantsuansambel Greis, Tõrva rahvatantsurühm Liisud, Valga tantsurühmad Sõsarad ja Pilleriin, kapell Supsti segakooriga Rõõm ja rahvamuusikaansambel Kirime Tõrvast. Lisaks kollektiivid Tallinnast ja Tartust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles