Vanaema heietused andsid ainest raamatule

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsikiri on praegu tagasihoidlikus köites, kartongist minimalistlikult kujundatud kaanel vana talutare kujutis. Milline raamatu lõplik kujundus peaks tulema, ei ole Ene Arikainen veel päriselt läbi mõelnud, pigem usaldab ta selles tütar Rena head maitset.
Käsikiri on praegu tagasihoidlikus köites, kartongist minimalistlikult kujundatud kaanel vana talutare kujutis. Milline raamatu lõplik kujundus peaks tulema, ei ole Ene Arikainen veel päriselt läbi mõelnud, pigem usaldab ta selles tütar Rena head maitset. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalanna Ene Arikainen tundis mõni aasta tagasi, saanuna kuuekümneseks, et tahaks elus veel midagi ära teha. Sellest äratundmisest ongi sündimas tema esikromaan «Kõik müügiks».

Naine tunnistab, et see oli vette hüppamine tundmatus kohas. Nüüd tuleb ujuma hakata: valminud ja kirjanduskonkursil ka tunnustust leidnud käsikiri peab saama kaante vahele.

Nimelt on selgunud kirjastuse Pilgrim korraldatud kirjanduskonkursi «BestSeller 2017» võitjad ning kõigile 1. ja 2. kategooria väljavalitud käsikirjadele võimaldab kirjastus sündimist nii paber- kui e-raamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles