Huvi töötukassa tegemiste vastu oli tagasihoidlik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Valgamaa osakond.
Töötukassa Valgamaa osakond. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa ettevõtlusnädal käib täistuuridel. Täna avas kõigile huvilistele uksed töötukassa Valga osakond, tunnustatakse toitlustusasutusi ja Valga väikeettevõtjaid.

Juba kella üheksast hommikul oli kõigil, kel huvi end kurssi viia töötukassa tegemiste ja pakutavate teenustega,  võimalik külastada töötukassa Valga osakonda, kus lahtiste uste päev veel kestab. Oodatud oli nii tööotsijad, tööandjad kui ka töötavad inimesed.

Keskpäeval alanud infotunnil «Tööta ja õpi», kus räägiti toetusvõimalustest töötavatele inimestele ja tööandajatele, osales ainult mõni inimene. Kell kaks alanud töötuppa «Ettevõtjaks või mitte», kus arutuse all  ettevõtlusega seonduvad teemad, registreerus viis huvilist. Päeva jooksul külastasid töötukassat peamiselt töötud, kel sinna asja oli. Linlaste huvi töötukassa tegemiste ja teenuste vastu oli tagasihoidlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles