Bussis sai viga kuus inimest

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus juhtus Võru–Valga maantee ja Lüllemäele viiva tee ristmikul. Bussijuhi sõnul lakkasid masina pidurid korralikult funktsioneerimast, kuigi ta tunnistas, et ühtlasi kiirustas liialt.
Õnnetus juhtus Võru–Valga maantee ja Lüllemäele viiva tee ristmikul. Bussijuhi sõnul lakkasid masina pidurid korralikult funktsioneerimast, kuigi ta tunnistas, et ühtlasi kiirustas liialt. Foto: Lõuna prefektuur

Neljapäeval sõitis teelt välja Valga–Vähero–Lüllemäe marsruudil liikunud Atko Bussiliinide buss, milles sai viga kuus reisijat.

«Korraga ei saanud arugi, mis toimub. Buss hakkas keerama Võru maanteele. Juht hakkas nagu paremale keerama, aga järsku keeras vasakule, otse edasi ja kraavi,» kirjeldas neljandas pingireas istunud Eve Tikka Valgast mõne kilomeetri kaugusel toimunut.

Naine lõi näo vastu ees olevat istet, vigastades suud ja nina ning kaht hammast. «Ma ei saanud aru, kust veri jooksis, ninast või suust. Aga jooksis mõlemast. Nina ja suu on nüüd õmmeldud. Kui suu hakkab paremaks minema, pean minema hambaarsti juurde ja kaks hammast välja tõmbama ning uued suhu panema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles