Konkursilaual oli väljas põnevamaitselisi leiva- ja veinisorte

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivimaa mihklilaat
Liivimaa mihklilaat Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga segakoor Rõõm viis Liivimaa mihklilaadal läbi kümnendat aastat koduleiva- ja veinikonkursi.

Omaküpsetatud leivad ja villitud veinid tõid Valga kultuurikeskusesse rahvale degusteerimiseks kümme veinimeistrit ja üksteist leivaküpsetajat. Kokku pandi laudadale 16 veini- ja 15 leivasorti.

Degusteerijad said maitsta köömne-, seemne-, porgandi-, liha-, peekoni-seemne-, köömne-, linnase-, pohla-šokolaadi-, õlle-, pihlaka-, täistera- ja iiriseleiba. Rahvale maitses kõige rohkem Jane Mölderi peekoni-seemneleib, mis oli väljas number 13 all. Teise koha vääriliseks peeti Aare Jaama linnase-jõhvika-seemnelaiba (nr 1) ja kolmanda koha napsas Iina Kalbri pihlaka-iiriseleib (nr 5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles