Valgamaa paistab silma tublide minifirmadega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidust võtmenagisid meisterdav Hargla kooli minifirma LeWood võitis 2017. aastal üleriigilisel konkursil kolmanda koha ja tunnistati ka Valgamaa ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» võitjaks.
Puidust võtmenagisid meisterdav Hargla kooli minifirma LeWood võitis 2017. aastal üleriigilisel konkursil kolmanda koha ja tunnistati ka Valgamaa ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» võitjaks. Foto: Arvo Meeks

Eesti koolides ettevõtlusõppe programmi pakkuv, õpilasfirmade tegutsemist juhendav ning ka töövarju päeva korraldav JA Eesti (Junior Achievement) registreeris Eesti läbi aegade 3000. õpilasfirma.

Ümmarguse järjekorranumbriga õpilasfirma tegutseb Viljandi kutseõppekeskuses ja kannab nime ELCycles. Kolme noormehe õpilasfirma pakub valgusjuhtmest ja voolumuundurist komplekte kiivritele, et muuta kiiver pimedas nähtavaks.

Seda numbrit, kui palju läbi aegade on Valgamaal registreeritud õpilasfirmasid, JA Eesti partnersuhete juht Kersti Loor öelda ei osanud. Küll kinnitas ta, et Valgamaa on päris tubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles