Ilmateade tõotab tuulist ja vihmast nädalat

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis Helme jõe ääres
Sügis Helme jõe ääres Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse andmeil on laupäevani oodata sajust ja tuulist sügisilma, päevased õhutemperatuurid püsivad kümne soojakraadi juures.

Ööl vastu kolmapäeva on pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Tuul pöördub kagust edelasse ja puhub 5-12, puhanguti 14 m/s. Saartel ja rannikul pöördub tuul läände ja loodesse ning puhangud ulatuvad 17-20 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Päev tuleb pilves selgimistega ja mitmel pool sajab vihma, pärastlõunal sajud harvenevad. Puhub edela- ja läänetuul, rannikul loodetuul 5-11, puhanguti kuni 14 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Sooja tuleb 8-11 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, Virumaa rannikul puhanguti 14 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb ja pöördub Lääne-Eestis kagusse. Sooja on 1-6, rannikul paiguti kuni 10 kraadi. Päev tuleb pilves ja vihmasadu levib üle Eesti. Puhub kagu- ja idatuul 4-9, saartel puhanguti 12-15 m/s, Edela-Eestis pöördub tuul järk-järgult edelasse. Sooja tuleb 7-10, saartel kuni 13 kraadi.

Reede öösel on oodata pilves ilma ja ajuti sajab vihma. Tuul pöördub kirdesse ja põhja, puhudes 4-10, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 15-20 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Päeval püsib pilves ilm ja paljudes kohtades sajab vihma. Puhub põhja- ja loodetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s, õhtuks tuul vähehaaval nõrgeneb. Sooja tuleb 7-11 kraadi.

Laupäeva öö on vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta. Loodetuul nõrgeneb 2-8 m/s. Sooja on 1-6, saarte rannikul kohati 10 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib läänest itta. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde, puhudes 4-9, saartel puhanguti 12-15 m/s. Sooja tuleb 7-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles