Arengut lubati nii maale kui linna

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Kaskpeit.
Vanus: 60.
Haridus: kõrgem (magister).
Töökoht/amet: Riigikogu liige.
Erakondlik kuuluvus: EKRE.
Perekonnaseis: vabaabielus.
Lapsi: 2
Uno Kaskpeit. Vanus: 60. Haridus: kõrgem (magister). Töökoht/amet: Riigikogu liige. Erakondlik kuuluvus: EKRE. Perekonnaseis: vabaabielus. Lapsi: 2 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase kolmandal valimisdebatil olid vastamisi Valga vallavanema kandidaadid, kes pidasid tähtsamateks küsimusteks nii ühisvalla tasakaalus juhtimist, kodulähedast haridust kui kohalike teede seisukorda.

Kõige pikemaks aruteluteemaks kujunes ettevõtluse arendamise ja töökohtade loomise küsimus. Leiti, et piirkonda on tarvis paremini turundada ning korrastada tuleb ligipääsuteid, aga ka luua võimalusi kaugtööks ja laiendada internetiühendusi.

Osalesid Allain Karuse Keskerakonna nimekirjast, Margus Lepik Reformierakonnast, Kalev Härk Sotsiaaldemokraatlik Erakonnast, Uno Kaskpeit EKREst, Viljar Schmidt IRList ja Margus Malleus valimisliidust VALGA.ELUOLU.EE.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles