Valga jaoskondades käib hommikust alates tõsine töö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga kõige suuremas valimisjaoskonnas oli juba mõned minutid enne avamist ukse taga seltskond varaseid ärkajaid, kes tahtsid enne päevatoimetusi oma kodanikukohuse täita.

Keskealine mees, kes tulnud häält andma oma eaka emaga, sõnas, et ega ta täpselt veel teagi, keda valib ja arvas, et kõige õigem valik tuleb kabiinis, kui kõik nimed korraga silme ees. Siiski lisas ta, et on praeguse linnavõimu tegemistega rahul ja et edasi võiks samas tempos jätkuda. Nime ta avaldama siiski ei soostunud.

Esimesena hääletada jõudnud Tatjana aga teadis kindlalt, kellele oma häält andma oli tulnud ja sama kandidaadi heaks otsustanud ka eelmistel valimistel. Tema eelistatud inimene sai tookord valituks ja naine on linnakodanikuna tema tegemistega väga rahul. Millisesse erakonda valitu kuulub, Tatjana öelda ei osanudki, sest tema valis inimest, mitte erakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles