Võitnud valimisliit lubab ootusi õigustada

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisliit Ühinenud Kogukonnad triumfeeris vallas. Pildil kaks kõige rohkem hääli saanud meest: volikogu esimehe kandidaat Jaanus Barkala (166 häält) ja vallavanema kandidaat Kaido Tamberg (233 häält).
Valimisliit Ühinenud Kogukonnad triumfeeris vallas. Pildil kaks kõige rohkem hääli saanud meest: volikogu esimehe kandidaat Jaanus Barkala (166 häält) ja vallavanema kandidaat Kaido Tamberg (233 häält). Foto: Maarius Suviste

Otepää volikogu valimistel absoluutse enamuse saavutanud valimisliit Ühinenud Kogukonnad teeb koostööd nendega, kes nõus kaasa tulema kodurahu saavutamisel ja arendamisel.

Võitjad pidutsesid valimisõhtul Otepää külje all restoranis Mr Jakob. Kui võit oli tulnud, pandi mängima Queeni võimas laul «We Are The Champions».

«Ära tegime!» ütles valimisliidu Ühinenud Kogukonnad esinumber ja praegune Sangaste vallavanem Kaido Tamberg ning tõstis võidukalt käed. Ta sai Otepää piirkonnas ka kõige rohkem hääli – 233. Valimisliit tervikuna sai 17-liikmelises volikogus üheksa kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles