Reform ja Keskerakond liiguvad koalitsiooni suunas (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna nimekirja esinumber Valgas Allain Karuse võis esialgsete tulemuste selgumise järel võtta vastu õnnitlusi nii võitluskaaslastelt kui konkurentidelt.
Keskerakonna nimekirja esinumber Valgas Allain Karuse võis esialgsete tulemuste selgumise järel võtta vastu õnnitlusi nii võitluskaaslastelt kui konkurentidelt. Foto: Tiit Loim

Valga vallavolikogu valimised võitnud Keskerakond alustas juba eile Reformierakonnaga kõnelusi koalitsiooni moodustamiseks.

Keskerakond kogus Valga vallas 39,7 protsenti häältest ja kindlustas sellega endale 12 volikogu kohta. Sealjuures kogus erakonna esinumber Allain Karuse 1089 häält.

Karuse tunnistas võidu järel pühapäeva öösel, et eesmärk oli võita enamusega, aga kuna see ei õnnestunud, tuleb asuda läbi rääkima. Ta ei välistanud partnerina ühtegi volikogusse pääsenud konkurenti.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles