Koolinoortele rääkis oma loo rohkem kui sada ettevõtjat

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Funderbeami tegevjuht ja asutaja Kaidi Ruusalepp näeb, et Eesti paistab hetkel veel silma nirude ettevõtluse numbritega ning usub, et Ettevõtlikkus Kooli projektis on potentsiaal seda probleemi leevendada.
Funderbeami tegevjuht ja asutaja Kaidi Ruusalepp näeb, et Eesti paistab hetkel veel silma nirude ettevõtluse numbritega ning usub, et Ettevõtlikkus Kooli projektis on potentsiaal seda probleemi leevendada. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Oktoobri esimestel nädalatel külastas algatuse Ettevõtlikkus Kooli käigus 102 ettevõtjat ja tippjuhti kokku 105 kooli üle Eesti, et jagada noortega kogemusi ja julgustada neid ettevõtlikkusele.

Kolmandat aastat toimunud projekti eesmärk on pakkuda õpilastele võimalust tutvuda ettevõtluse kui võimaliku karjäärivalikuga ja õppida valdkonnas juba tegutsevate inimeste vahetust kogemusest. Ettevõtjad ja juhid jagavad õpilastega nii oma eduelamusi, kui ka ebaõnnestumisi ning räägivad sellest, kuidas sel teekonnal kogutud õppetunnid on neid kujundanud.

Ettevõtmise avalöögi andis sel aastal president Kersti Kaljulaid, kes pidas Võru gümnaasiumi õpilastele ettevõtlusteemalise loengu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles