Uus Otepää volikogu peab esimese istungi teisipäeval

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää raekoda
Otepää raekoda Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää valla valimiskomisjon kinnitas täna, 20. oktoobril valimistulemused. Volikogu liikmete volitused algavad otsuse avalikustamisele järgneval päeval.

Uues vallavolikogus sai Valimisliit Ühinenud Kogukonnad 9, Reformierakond 5 ja Keskerakond 3 kohta.

Valimisliidu nimekirjast pääsesid volikokku Kaido Tamberg, Raivo Nurmetu, Rando Undrus, Jaanus Barkala, Karl Mõts, Jorma Riivald, Marika Viks, Tatjana Laadi ja Rein Pullerits. Reformierakonna nimekirjast said sinna Andres Arike, Urmas Kuldmaa, Kuldar Veere, Miia Pallase ja Heikki Kadaja, Keskerakonna nimekirjast aga Jaanus Raidal, Mare Raid ja Irja Sõnum.

Valla valimiskomisjon registreeris vallavolikogu liikmed, asendusliikmed ja lisamandaadid ning kutsus kokku uue vallavolikogu istungi. See algab 24. oktoobril kell 15 Otepää vallavalitsuse kolmanda korruse saalis.  Päevakorras on vallavolikogu esimehe ja aseesimehe valimine ning Otepää, Puka ja Sangaste vallavalitsuse tagasiastumispalve ärakuulamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles