Musta kassi kuul on kodu leidnud kuus kassi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Musta kassi kuul annab Valga kodutute loomade varjupaik mustad või peaaegu mustad kassid koju loovutustasuta.
Musta kassi kuul annab Valga kodutute loomade varjupaik mustad või peaaegu mustad kassid koju loovutustasuta. Foto: Helle Raja

Valga kodutute loomade varjupaik annab oktoobris musti kasse kodudesse loovutustasuta. Neljapäevase seisuga oli juba kodu leidnud kuus musta või mustvalget kassi.

"Rõõm on tõdeda, et seekordsed kassivõtjad olid loomavõtmise läbi mõelnud, kodus olid kassi juba ootamas vajalikud tarvikud ja varjupaigast osteti kassi jaoks ka kandekast kaasa. Juhul, kui seda varasemast endal ei olnud," lausus Valga varjupaiga juhataja Helle Raja.

"Noor emane kass Blacky ootas kojusaamist aasta aega ja sai uue kodu Viljandisse. Remo sai kodu Karksi-Nuias, Birgiti järele tuldi Pärnumaalt ja Aleksi järele Tõrvast. Sybille ja Mairo kodupakkujad olid Valgast. Arvan, et oktoobrikuus sai tänu mustadele kampaaniale koju nii mõngi kass veel, kuna varjupaigas elavad loomad said tähelepanu, tuldi looma valima ja valiti ikka see, kes meeldis," lisas Raja.

Kokku on oktoobris Valga varjupaigast endale uued kodud saanud 18 looma. Neist kaks koera ja 16 kassi.

Kõigist Varjupaikade MTÜ loomade varjupaikadest on oktoobris kodu leidnud 17 musta või peaaegu musta kassi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles