Aakres valmis laululava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aakre laululava avamisele pühendatud väikesele kontserdile kogunes sadakond inimest. Aakre külaseltsi juht Arno Kangro ütles, et järgmisena võiks seal toimuda üritused ehk kadri- või mardipäeval.
Aakre laululava avamisele pühendatud väikesele kontserdile kogunes sadakond inimest. Aakre külaseltsi juht Arno Kangro ütles, et järgmisena võiks seal toimuda üritused ehk kadri- või mardipäeval. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Pühapäeval avati Aakre külas pidulikult uus laululava. Aakre külaseltsi juht Arno Kangro ütles, et esimesed üritused võivad seal ehk aset leida kadri- ja mardipäeval.

Ehitusprotsess kulges Kangro sõnul läbi raskuste. «Aasta oli vihmane. Igasugused pealekaebamised ja mis siin kõik tulid. Lootsime lava 30. juuliks valmis saada, aga asi venis ja venis.»

Laululava läks maksma 29 800 eurot ja raha selleks tuli Leaderi meetmest. Puka valla omaosalus oli summast kümme protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles