Uued juhid lubavad Otepääle rahulikku ja mõistlikku volikogu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval toimunud esimesel istungil pärast valimisi valiti Otepää vallavolikogu esimeheks Jaanus Barkala (vasakul) ja volikogu aseesimeheks Rando Undrus.
Teisipäeval toimunud esimesel istungil pärast valimisi valiti Otepää vallavolikogu esimeheks Jaanus Barkala (vasakul) ja volikogu aseesimeheks Rando Undrus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Otepää vallavolikogu esimeheks valitud Jaanus Barkala sai 13 poolthäält, siis aseesimeheks saanud Rando Undruse poolt oli 15 volinikku.

Nii uus esimees kui aseesimees on Otepää vallas valimised võitnud valimisliidust Ühinenud Kogukonnad, kes sai 17-liikmelises volikogus üheksa kohta ehk absoluutse enamuse. Mõlemale kohale esitati üks kandidaat.

Üleeile peetud uue volikogu avaistungil jõuti tõdemuseni, et kandidaadid võiksid ennast enne tutvustada. «Oleks vajalik küll väike ülevaade, mis vallas toimuma hakkab,» soovis Keskerakonna nimekirjas volikokku saanud Jaanus Raidal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles