Söögikoht tervitab tulijaid kontserdiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ ReMa Köök omanikul Reet Kästikul on pikaajalised kogemused, sest juba 22 aastat tegeleb ta toitlustuse pakkumisega koolides.
OÜ ReMa Köök omanikul Reet Kästikul on pikaajalised kogemused, sest juba 22 aastat tegeleb ta toitlustuse pakkumisega koolides. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna avab taas uksed Valgas Pärna puiesteel tegutseva ReMa Köögi toitlustuskoht, mis ka eelmisel suvel mõne kuu avatud oli.

«Kui eelmisel suvel tegutsenud söögikohas sai võtta toitu taldrikule nii palju kui mahub, siis nüüd saab külastaja ise oma taldrikule tõsta salati, kartuli ja kastme, kuid lihatüki paneb juurde teenindaja,» selgitas omanik Reet Kästik, keda valgalased teavad rohkem Kunderi nime all. Naine vahetas nime seoses abiellumisega seitse kuud tagasi.

Avamispäeval on plaanis pakkuda külastajatele tasuta Ukraina borši ja pampuškat ehk kuklit küüslaugu-peterselli­lisandiga, mis samuti ukrainlaste rahvustoit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles