Staarid üllatasid Pühajärve restorani peakokka

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähtede hõbelusika» kokad: Yana Toom, Joosep Järvesaar, Ott Kiivikas, Liis Lemsalu ja Mihkel Raud.
«Tähtede hõbelusika» kokad: Yana Toom, Joosep Järvesaar, Ott Kiivikas, Liis Lemsalu ja Mihkel Raud. Foto: TV3

Staaridest tulvil kokakunsti saatesarja «Tähtede hõbelusikas» üks saade võeti üles Otepääl GMP Pühajärve restoranis. «Pastakast väljaimetud show’d oli vähe, kõik toimus naturaalselt,» ütles restorani peakokk Koit Uustalu ja kiitis tähti: «Nad üllatasid.»

Hiljuti käis viis üle Eesti kuulsat inimest Valgamaal süüa tegemas. Saage tuttavaks: viie lapse ema ja värvikast poliitikust eurosaadik Yana Toom, terava ütlemisega toidugurmaan ja sõnaosav saatejuht Mihkel Raud, taimetoitlasest iludus ja laulja Liis Lemsalu, muheda olekuga kulturist Ott Kiivikas ja kokakoolis käinud muusik Joosep Järvesaar.

Nad kõik osalevad TV3 saatesarjas «Tähtede hõbelusikas», pannes Eesti tipprestoranides proovile oma kokakunsti võimed. Mõni aeg tagasi olid nad Pühajärve kaldal GMP restoranis. «Huvitav oli,» ütles peakokk Koit Uustalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles