Valga jätkab võidulainel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egert Haller mängis eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo ridades.
Egert Haller mängis eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo ridades. Foto: BC Valga-Valka / Maks & Moorits

Alexela korvpalli meistriliiga laupäevases kohtumises läksid omavahel vastamisi BC Valga-Valka / Maks & Moorits ning AVIS Utilitas Rapla. Ohtralt põnevust pakkunud mängu võitis piirilinna meeskond küllalt veenva 90 : 79 võiduga.

Oma esimese välismängu pidanud Valga-Valka tõestas, et mehed suudavad põnevat korvpallilahingut pakkuda ja võidu võtta lisaks koduväljakule ka võõrsil. Rapla meeskond sai kodusaalis vaid korraks, päris kohtumise alguses, mängu juhtida. Peagi hakkas Valga vaikselt aga sihikindlalt eest ära libisema. Esimese veerandi lõppedes seisis tablool piirilinna tiimi kasuks juba 29 : 18.

Teisel veerandil raplakad küll jõudsid korra viie punkti kaugusele, kuid enamaks neil jaksu ei jagunud ning poolajapausile mindi taas Valga kindla eduseisuga 49 : 37. Pea pool piirilinna punktidest tuli esimesel poolajal kaugvisetest – kolmeseid tabati kaheteistkümnest seitse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles