Küsimus-vastus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Laul
Jelena Laul Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Kuidas läks Valga vene gümnaasiumi õpilastel üleriigilisel luulevõistlusel?

Jelena Laul, Valga vene gümnaasiumi direktor: «Eelmisel nädalal Tartu Annelinna gümnaasiumis toimunud üleriigilisel luulevõistlusel «Balti taeva all» osales kokku
37 õpilast Valga vene gümnaasiumist, Tartu Annelinna ja Miina Härma gümnaasiumist, Tartu vene lütseumist ning Mustvee vene gümnaasiumist.

Meie kooli kuuest osalenud õpilasest saavutasid kolmanda koha Tatjana Drozdova ja Maria Malõševa. Valgalastest esinesid veel 9. klassi õpilased Vladimir Dvornik ja Elina Teder ning 10. klassi õpilased Aleksandr Blohhin ja Julia Mašnitš. Õpilasi valmistasid konkursiks ette õpetajad Anna Gutovskaja ja Rita Aljošina.

Kõiki esimesele kolmele kohale tulnud õpilasi autasustati diplomi ja rahalise preemiaga. Üritust toetasid rahvusvaheline assotsiatsioon Vene Kultuur, vene kultuuri toetusfond ning Tartu Annelinna gümnaasium.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles