Auto sõitis Puka vallas vastu puud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW sõitis vastu puud.
BMW sõitis vastu puud. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Laupäeval, 24. märtsil kella 02.00 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Puka vallas, Pühajärve-Pukamõisa tee 9. kilomeetril, kus sõiduauto BMW 530d kaotas juhitavuse ning sõitis vastu puud.

Sõidukis viibinud 30aastane Janar ja 26aastane Jarmo pöördusid õnnetuse järel ise Tartu Ülikooli kliinikumi. Mõlemad jäeti sinna haiglaravile.

Isikute endi sõnul leidis väljasõit teelt aset, kuna sõiduteele olevat jooksnud metsloom, kellega kokkupõrke vältimiseks teelt välja sõideti.

Politsei tuvastas sündmuskoha vaatluse käigus, et Puka suunas liikunud BMW kaotas sirgel teelõigul juhitavuse, sattus külglibisemisse ning sõitis teelt välja paremale poole vastu puud.

Haiglas võeti Janarilt ja Jarmolt kainuskontrolliks vereproov, mille tulemused polnud esmaspäeval kella 11 ajal veel teada. Politsei selgitas aga välja, et isikute turvavööd olid õnnetuse hetkel kinnitamata, ka ei vastanud sõiduki rehvid nõuetele.

Esmaspäeva ennelõunal kinnitas politsei pressiesindaja Kerly Peitel Valgamaalasele, et sõidukit juhtinud Janar on kodusele ravile saanud, kaasreisija aga viibib endiselt haiglaravil.

Liiklusõnnetuse täpsed asjaolud on jätkuvalt väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles