Stuudio Joy Richard tuli Koolitantsu nominendiks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitantsu lõppkontserdil tuli stuudio Joy tantsutrupi Richard 4.–6. klassi rühm vabatantsuga «Intelligentsus» nominendiks.
Koolitantsu lõppkontserdil tuli stuudio Joy tantsutrupi Richard 4.–6. klassi rühm vabatantsuga «Intelligentsus» nominendiks. Foto: Timo Arbeiter

Valgamaad esindas laupäeval Tallinnas Nokia kontserdimajas toimunud üleriigilise laste ja noorte festivali Koolitants lõppkontserdil stuudio Joy tantsutrupi Richard 4.–6. klassi rühm vabatantsuga «Intelligentsus» ja tuli nominendiks.

Võisteldi viies vanuseastmes ja kuues põhikategoorias. Lastetantsude kategoorias anti nii mudilaste kui 1.–3. klasside parimatele rühmadele üks laureaadi- ja kaks nominenditiitlit. Alates 4.–6. klasside rühmadest anti iga vanuseastme igas kategoorias välja üks laureaadi- ja üks kuni kaks nominenditiitlit.

4.–6. klasside vabatantsude kategooria laureaat on Tallinna trupp Carolina tantsuga «Kui pintslitõmme värvikirkal maalil», nominendid Valga stuudio Joy Richard tantsuga «Intelligentsus» ja Tartu Hiie kool tantsuga «Noodid».

«Meie lapsed nägid enne oma esinemist väga tugevaid konkurente,» rääkis viimasest võistluspäevast stuudio Joy juht Marina Jerjomina. «Ütlesin neile, et nad end ikka kokku võtaksid, kuna oleme Valgamaalt ainsad. Lisasin, et kuna nende jõudmine sellele lavale on meie stuudio meeskonnatöö, hinnatakse nende tantsu järgi nii meie stuudiot kui üldse Valgamaa kultuuri.»

Jerjominat rõõmustas, et Richardi tantsijad suurel laval võimsate prožektorite ja telekaamerate ees pead ei kaotanud. «Eriti rõõmustas mind, et kolleegid Tallinnast, Võrust, Narvast, Viljandist ja Põlvast ütlesid: meil oli väga hea tants.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles