Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti ja Läti päästeametite uuendatud koostööleping peaks tagama Valga ja Valka elanikele abi kiirema saabumise. Tulevikus soovitakse süsteemi rakendada kogu piirialal.

Teisipäeval olid Valga päästekomando hoonet avama ja Valgamaa päästeosakonna juhti Alari Roopi õnnitlema tulnud nii linna ja maakonna kui päästeameti ning siseministeeriumi esindajad.

Otepää golfiklubi hoone, mis kolm aastat tagasi tulekahjus tugevalt kannatada sai, avab lähiajal klientidele taas uksed.

Kultuuriministeeriumi ja Tõlliste valla rahastusel remonditakse suve jooksul Sooru raamatukogu. Peale korda tehtud lagede, põrandate ja seinte saavad ruumid tuletõkkeuksed.

Peatselt algavad Sangaste lasteaias Kratila kiired tööpäevad: suvega saab rõõmsama ilme kaheksa ruumi.

Juba mõni nädal on Valgas võimalik osta pehmet masinajäätist, mida pakutakse Kesk tänava nurgal asuvas jäätisekioskis.

Elion on üle Eesti rajamas valguskaabli võrku. Uuendused puudutavad ka paljusid Valgamaa peresid. Millega aga vastab Starman?

Järgmisel nädalal, enne suuri suvepühi näeb ilmavalgust uus Valgamaa noorte vändatud õppevideo. See näitab, kuidas jaanipäeva tähistada ei tohiks ja kuidas oleks õige.

Hargla kooli õpilastel on sel aastal võimalus osaleda loodusringi töös ning õppida tundma Koiva-Mustjõe maastikukaitseala taimi.

Tamperes Ratina staadionil leiab pühapäeval aset Soome-Eesti 3. tantsupidu. Rahvusvahelisel peol esindab Valgamaad kuus tantsurühma, kes moodustavad ühtlasi kujutatava silla ühe lüli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles