Maakonna ainus jalatsipood sulges uksed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalatsikauplus sulges uksed.
Jalatsikauplus sulges uksed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paljusid Valgas uusi jalavarje soetada soovinud inimesi on viimastel päevadel tabanud ebameeldiv üllatus: Selveris asunud kauplus Walking on tegevuse lõpetanud.
 

Linna ainus jalavarjude müügile spetsialiseerunud kauplus sulges uksed sellel nädalal. Endistes poeruumides valitseb tühjus, uksel ega aknal pole mingit infot, kuhu kaup ja selle pakkujad kadunud on.

Et olukorras selgust saada, pöördus Valgamaalane ASi B.W.T.King poole, kelle omanduses Eestis 17 Walkingi kingakauplust tegutsevad.

Firma juhatuse liige Liis Võlli kinnitas, et kauplus on tegevuse tõesti lõpetanud. «Esialgu ei ole plaane linnas kauplust taasavada,» lisas ta.

Valga kliendid võivad tema sõnul külastada firma kauplusi Tartus ja Võrus, samuti on firmal internetipood. Miks Valgas asuv kaupluse sulgeda otsustati, juhatuse liige põhjendada ei soovinud.

Walking avas Valgas uksed 1999. aastal, alguses tegutseti Vabaduse tänaval.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles